Costuri

In toate cazurile cautam cel mai avantajos pret de achizitie posibil. In cazul in care acelasi medicament este comercializat in mai multe tari, comparam preturile si achizitionam medicamentul din cea mai avantajoasa tara sau sursa pentru comitentul nostru.

Fara exceptie garantam pentru medicamentele din Germania sau Austria ca niciodata nu achizitionam medicamentele mai scump decat preturile de lista actuale ale farmaciilor din strainatate. Deci clientul plateste pentru medicament maxim suma pe care ar plati personal in farmaciile germane sau austriece.

Pentru serviciile FarmaExpress, Centrosanum nu taxeaza pret separat. De aceea Dumneavoastra nu platiti mai mult decat pretul medicamentului si taxa livrarii!

Tarifele de transport depind de valoarea si greutatea coletelor. In tabelul de mai jos va informam cu titlu orientativ despre tarifele de transport.

 

 

TARIFELE DE TRANSPORT
Cost pentru greutate  +  Cost pentru valoare  + 

90 RON
Ustensile pentru racire.

Taxa de racire se
adauga doar in cazul in care medicamentul
comandat necesita
racire

< 2 KG 33,00 RON < 130 RON 6,00 RON
< 3 KG 36,00 RON < 270 RON 7,00 RON
< 5 KG 39,00 RON < 670 RON 9,00 RON
< 10 KG 41,00 RON < 1330 RON 11,00 RON
< 15 KG 45,00 RON < 2000 RON 16,00 RON
< 20 KG 49,00 RON < 5000 RON 53,00 RON
< 25 KG 56,00 RON  
< 30 KG 64,00 RON
< 40 KG 87,00 RON

Plata se face la livrarea medicamentelor in numerar in RON. Preturile din Euro si HUF se calculeaza intotdeauna la cursul de schimb valutar de vanzare al bancii OTP Bank Romania, actual din ziua confirmarii comenzii. Puteti consulta cursurile actuale, daca urmariti acest link: http://otpbank.ro/ro/curs-valutar.html.

In cazul medicamentelor care necesita racire (patron de racire eutectic, care asigura cel putin 48 ore temperatura rece uniforma) cheltuielile patronului de racire si cutia de racire vor fi platite de client. Aceasta valoare depinde de marimea pachetului, care inseamna  90 RON in plus fata de valoare medicamentelor comandate.

Medicamentele care necesita racire vor fi expediate numai la inceputul saptamanii (luni, marti, miercuri) nu cumva sa ramana pachetul la curier pe timp de sfarsit de saptamana.

Pentru comenzile care depasesc valoarea de 1000 RON sau necesit racire sau procurare speciala trebuie sa cerem avans prin transfer bancar, pentru ca in nici un caz nu putem reprimi medicamentele odata trimise catre dvs.

Dupa expedierea pachetului trimitem clientului (comandantului) numarul pachetului si valoarea rambursului care va fi cerut de firma de curierat la preluarea coletului. Trebuie sa fie cineva la adresa confirmata, pentru preluarea pachetului.