Serviciu de achizitionare a medicamentelor straine indisponibile in Romania
Procurate din U.E. pe baza de comanda individuala

PLASATI COMANDA

Persoane Fizice

Persoane Juridice

1. Date de facturare / livrare

Cautare cod postal

2. Medicamentul dorit


Acordul pentru conditiile comenzii este obligatoriu!


Acordul pentru prelucrarea datelor este obligatoriu!Noutati

Cutii termoisolante

30 mai 2024

Avand in vedere conditiile climatice, suntem nevoiti sa protejam medicamentele - in special cele sub forma de fiole - prin cutii frigorifice, astfel incat, acestea sa ajunga la dumneavoastra in conditii optime. Dorim sa va informam ca in cazul medicamentelor mentionate costul de livrare este aprox. 90 RON/colet.

Va multumim pentru intelegere si increderea acordata.


Zi nelucratoare

20 mai 2024

Va anuntam ca in ziua de luni - 20 mai - compania noastra nu va fi activa cu ocazia zi ne lucratoare. E-mailurile si comenzile primite in aceasta perioada
vor fi prelucrate marti - 21 mai - data la care ne vom relua activitatea.

Va multumim pentru intelegere!


Site reinnoit

06 mai 2024

Am reinnoit site-ul pentru a va aduce o experienta mult mai favorabila de folosit. Pe langa aspectul vizual improspatat, am imbunatatit si formularul de comanda pentru a descrie medicamentul comandat mai detaliat si sa usuram completarea formularului pentru clienti nostri.


Paste fericit!

03 mai 2024

La Paste, va dorim sa aveti parte de momente minunate alaturi de familie si prieteni. Sarbatoriti cu bucurie si sa simtiti caldura acestei sarbatori in inimile voastre.


BCG Medac

08 august 2023

Avem placerea de a va anunta ca dupa ani de zile de lipsa, BCG Medac-ul este din nou accesibil. Comanda puteti plasa la sectia comanda. Pentru mai multe detalii ne puteti contacta telefonic sau prin email.


Solu Celestan

19 iulie 2023

Avem placerea de a va anunta ca este accesibil un produs inlocuitor pentru Solu Celestan pe piata germana. Produsul este "CELESTAN solubile 4 mg Injektionslösung" cu 5 fiole pe cutie (PZN0264288). Pentru mai multe detalii despre componente sau preti accesati aici. Comanda puteti plasa la sectia comanda pe site-ul nostru. Pentru mai multe detalii ne puteti contacta telefonic sau prin email.


SOLU CELESTAN (Diprophos) si DISULONE

14 iulie 2023

Cu parare de rau va anuntam ca aceasta saptamana s-au epuizat si ultimile surse pentru SOLU CELESTAN (Diprophos) si DISULONE. Din acest moment aceste produse - care sunt cautat de multi clienti - nu sunt disponibile si nu le putem procura din strainatate, ne pare rau. Nu avem informatii privind  termenul cand vor fi accesibile din nou aceste produse si din pacate nu exista nici inlocuitor sau echivalent pentru aceste medicamente.