Injectii De Vasc

Terapiile cu injectiile de vasc sunt recunoscute pe plan mondial. Substantele active a vascului sunt: visco toxine, proteine, lektine alkaide, polizaharide, arginin. Cu caracteristica lor specifica bazica, ingreuneaza diviziunea celulara, dizolva peretele exterior al celulelor benigne, imbunataesc circulatia cardiaca, stimuleaza cresterea globulelor albe. Deasemenea, ele stimuleaza realizarea secretia endorfinului beta cu caracteristici analgezice pe langa stimularea timusului, astfel imbunatatind ativitatea sistemului immunitar. Prin aceste mijloace se imbunatateste starea de bine a pacientului, pofta de mancare, greutatea corporala, se stabilizeaza starea vegetativa a organismului, se imbunatatesc rezultatele la testele de sange, se reduce durerea si creșterea inlocuitorilor de spatiu. Se reduc sansele de raspandire a bolii, deasemenea efectele adverse a chimioterapiei, a terapiei prin raze si a posibilitatii de formare a edemelor.

Firma noastra poate procura toate produsele din vasc ale tuturor producatorilor renumiti de pe piata. Putem asigura urmatoarele game de produse: Iscador, Iscucin, Helixor, Abnobaviscum. Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la +40 318 107 758 sau la service@farmaexpress.ro.

Iscador

Iscador este denumirea grupului de produse contra cancerului pe baza de vasc, produse de renumita firma Weleda. Acum 90 de ani Iscador a fost utlilizat in Elvetia, si de atunci are numai succese dupa succese, astfel a ajuns sa fie cel mai utilizat tratament mondial. Principalul proces este stimularea sistemului imunitar si incetinirea inmultirii celulelor cancerigene, realizand toate acestea doar cu un efect secundar minim. Iscador este des utilizat impreuna cu urmatoarele tratamente: interventie chirurgicala, chimioterapie, terapie prin raze si tratamente alternative impotriva cancerului.

Aceste tipuri de produse nu necesita depozitare in conditii speciale frigorifice pe termen scurt, pe timpul transportului nu au nevoie de racire. Din aceasta cauza aceste produse nu le trimitem in conditii speciale, doar in cazul in care temperatura de afara este ridicata, pe timp de vara. In cazul in care dvs. totusi doriti ca produsul sa fie trimis in conditii de racire va rugam sa ne semnalati acest fapt in timpul plasarii comenzii online, la rubrica "mentiuni".

 

Sistemul Digestiv
Problema, boala Barbati Femei
limba, gura, esofag Qu M
stomac, ficat, bila, splina Qu c. Cu M c. Cu
pancreas Qu c. Cu M c. Cu
intestinul subtire, colon, rect Qu c. Hg M c. Hg

 

Sistemul Genito-urinar
Problema, boala Barbati Femei
rinichi Qu c. Cu M c. Cu
vezica urinara Qu c. Arg M c. Arg
prostata, testicul, penis Qu c. Arg -
uter, ovar, manson - M c. Arg

 

Cancer de san
Problema, boala Barbati Femei
Inainte de menopauza - M c. Arg
alternativ
M c. Hg
Dupa menopauza P c. Hg

 

Sistemul respirator
Problema, boala Barbati Femei
nas, faringe P P
glanda tiroida, laringe Qu M
plamani, cai respiratorii Qu c.Hg P c. Hg
alternativ
U c. Hg

 

Alte tipuri de cancer
  Barbati Femei
Cancer de piele P P
ori ori
P c. Hg P c. Hg
Membre Qu M

 

Legenda
Sortimente Serii (diluare)
Arg: Argint M: Mar Seria 0 0,01mg - 1mg
Cu: Cupru U: Ulm Seria I 0,1mg – 10mg
Hg: Mercur P: Brad Seria II 1mg – 20mg
Qu: Stejar  

Iscucin

Gama de produse Iscusin pe baza de vasc a fost implementat prima data in 1958 de Koehler pe baza studiilor lui Rudolf Steiner. Actual firma Wala este producatorul si distribuitorul mondial a produsului. Iscusin isi castiga esențele din vascul crescand pe 8 copaci diferiti, astfel: mar (Iscucin Mali), stejar (Iscucin Quercus), pin (Iscucin Pini), tei (Iscucin Tiliae), plop (Iscucin Populi), brad (Iscucin Abietis), salcam (Iscucin Salicis), paducel (Iscucin Crataegi).

Colegii nostri va stau la dispozitie la telefon +40 318 107 758 sau prin e-mail service@farmaexpress.ro privind informatiile despre medicamente respectiv privind comenzile.