Floriile De Bach

Prin serviciul nostru puteti procura exclusiv esentele originale englezesti de Florile lui Bach. Doctorul Edward Bach si-a inceput activitatea ca medic homeopat, si a dezvoltat metoda lui terapeutica in anul 1930. Esenta terapiei lui este inaltarea homeopatiei la o vibratie mai mare, simplificarea esentialului. Pe cand homeopatia lucreaza cu aproape nenumarate substante, terapia cu Florile lui Bach contine 38 de substante arhetipice, care vindeca problemele psihice antice. Din aceste 38 de tipuri de substante trebuie ales medicamentul necesar pentru tratamentul.

O problema psihica reprezinta o vibratie, iar daca ne alegem terapia potrivita de Florile lui Bach – pot fi utilizate in acelasi timp mai multe substante – va apare o alta vibratie care este contrar vibratiei anterioare, care ajuta la inlaturarea cauzei problemei initiale.

Colegii nostri va stau la dispozitie la telefon +40 318 107 758 sau prin e-mail service@farmaexpress.ro privind informatiile despre medicamente respectiv privind comenzile.