Despre Comanda

Comanda este formulata in cel mai simplu mod posibil. Salvarea datelor dvs.  de contact este desigur inevitabila, deoarece, fara nume si adresa nu putem trimite medicamentul solicitat. Pentru a comanda insa, nu este necesar sa va inregistrati pe pagina noastra web.

Comanda o putem accepta numai in scris si cu completarea formularului de comanda online adecvat. Comanda scrisa este reciproc avantajoasa, deoarece in acest fel se evita orice confuzie, interpretari eronate, sau inadvertente.

In cadrul serviciilor FarmaExpress am infiintat un telefon la +40 318 107 758, unde colegii vorbitori de limba romana vor raspunde cu placere la orice intrebare (informatii generale, preturi, achizitionare etc.) Daca nu este clar, daca nu intelegeti ceva, sau aveti intrebari, colegii nostri va stau la dispozitia dvs. prin telefon la +40 318 107 758 sau prin email la service@farmaexpress.ro.

O parte a medicamentelor, care va putem comanda, necesita reteta in UE; de aceea nu putem onora comenzile primite, pana cand nu primim reteta in original. Reteta trebuie trimisa in original, fizic la adresa de corespondenta, ceea ce veti primi in email-ul de confirmare.

Aceasta adresa este strict doar pentru trimiterea retetelor, nu si pentru preluarea produselor!

In cazul in care nu stiti daca medicamentul cautat de Dvs. necesita reteta sau nu, va rugam sa ne contactati la +40 318 107 758 sau la service@farmaexpress.ro.

Daca cautati un medicament si nu-l gasiti in lista de medicamente sau la substante active, va rugam sa luati legatura cu colegii nostri.

Daca sunteti persoana juridica (farmacie, spital, clinica) avem posibilitatea de a emite factura fara TVA, daca numarul de inregistrare (codul fiscal) pentru TVA este valabil in UE. Pentru a verifica valabilitatea codului fiscal click aici.

Daca doriti sa emitem factura fara TVA, va rugam sa specificati acest lucru pe formularul de comanda.

Pentru a trimite o comanda, trebuie sa completati un formular prin care insarcinati compania noastra sa achizitioneze medicamentul pe care dvs. vreti sa-l achizitionati.

Este important sa specificati in fiecare caz codul postal al dvs., pentru a usura munca noastra. Daca nu cunoasteti codul Dvs. Postal, il puteti afla la urmatorul link: https://www.posta-romana.ro/cauta-cod-postal.html

Confirmarea noastra va contine pretul si data la care va fi posibila livrarea. Nu avem posibilitatea de a accepta comenzile telefonice, doar comenzile lansate prin formularul online de pe site-ul nostru putem onora. Retetele trimise fara comanda online nu sunt valabile. La numerele de telefon mentionate, colegii nostri, va pot da toate informatiile necesare dvs., dar nu au posibilitatea de a prelua comenzi.

Medicamentele pot fi livrate la adresa indicata de dvs., in termen de 5-10 zile lucratoare, calculate de la data comenzii. Plata se va face in momentul predarii coletului, in numerar (RON), direct la reprezentantul serviciului de curierat. Pentru lansarea comenzii nu percepem taxa in avans, in e-mail-ul nostru de confirmare va vom trimite pretul exact pe care trebuie sa-l platiti.

Comanda depusa are valabilitate obligatorie, odata cu comanda trimisa, comitentul se obliga la preluarea si la plata medicamentului comandat. Odata cu predarea comenzii, comitentul insarcineaza compania Centrosanum Kft., pentru a achizitiona si livra medicamentul solicitat de la farmacia aleasa de firma, in numele sau si pentru el. Pentru a usura stabilirea si mentinerea contactului, va rugam sa mentionati adresa dvs. de mail. Datele personale publicate de clienti vor fi administrate strict confidential si vor fi folosite numai pentru derularea tehnica a comenzii.