Noutati

08 august 2023

Avem placerea de a va anunta ca dupa luni de zile de lipsa, DIPROPHOS-ul este din nou accesibil in cantitati limitate. Comanda puteti plasa la sectia comanda. Pentru mai multe detalii ne puteti contacta telefonic sau prin email.


19 iulie 2023

Avem placerea de a va anunta ca este accesibil un produs inlocuitor pentru Solu Celestan pe piata germana. Produsul este "CELESTAN solubile 4 mg Injektionslösung" cu 5 fiole pe cutie (PZN0264288). Pentru mai multe detalii despre componente sau preti accesati aici. Comanda puteti plasa la sectia comanda pe site-ul nostru. Pentru mai multe detalii ne puteti contacta telefonic sau prin email.


14 iulie 2023

Cu parare de rau va anuntam ca aceasta saptamana s-au epuizat si ultimile surse pentru SOLU CELESTAN (Diprophos) si DISULONE. Din acest moment aceste produse - care sunt cautat de multi clienti - nu sunt disponibile si nu le putem procura din strainatate, ne pare rau. Nu avem informatii privind  termenul cand vor fi accesibile din nou aceste produse si din pacate nu exista nici inlocuitor sau echivalent pentru aceste medicamente.


21 iunie 2023

Avand in vedere conditiile climatice extreme, suntem nevoiti sa protejam medicamentele - in special cele sub forma de fiole - prin cutii frigorifice, astfel incat, acestea sa ajunga la dumneavoastra in conditii optime.

Dorim sa va informam ca in cazul medicamentelor mentionate costul de livrare este aprox. 90 RON/colet.

Va multumim pentru intelegere si increderea acordata.


08 iulie 2022

Avem placerea de a va anunta ca dupa 2 ani de lipsa, BCG Medac este din nou accesibil de pe piata germana. Comanda puteti plasa la sectia comanda pe site-ul nostru. Pentru mai multe detalii ne puteti contacta telefonic sau prin email.


07 julie 2022

Cu parare de rau va anuntam ca incepand cu luna iulie nu avem posibilitatea de a procura produsele pentru imunoterapie: Purethal, Sublivac, Venomenhal. In ciuda eforturilor depuse in ultimele luni colaborarea cu producatorul HAL Allergy s-a dovedit neviabila, fapt care a rezultat renuntarea la distributia produselor imunoterapeutice. Ne pare rau pentru imposibilitatea de a va servi in continuare cu aceste produse.


16 junie 2022

Avand in vedere conditiile climatice extreme, suntem nevoiti sa protejam medicamentele - in special cele sub forma de fiole - prin cutii frigorifice, astfel incat, acestea sa ajunga la dumneavoastra in conditii optime.

Dorim sa va informam ca in cazul medicamentelor mentionate costul de livrare este aprox. 120 RON/colet.

Va multumim pentru intelegere si increderea acordata.


23 decembrie 2021

Serviciul nostru nu va fi accesibil in perioada 24.12.2021.-02.01.2022. datorita Sarbatorilor de iarna.

Activitatea noastra va fi reluata in data de 03.01.2022.

Va dorim Craciun Fericit si un calduros La Multi Ani!

Echipa FarmaExpress
Enikő, Réka, Kinga, Era, Tibi, Andris


10 decembrie 2021

Datorita unor schimbari in reglementarea circulatiei si comertului de medicamente suntem nevoiti sa suspendam temporar functionarea serviciului nostru incepand cu data de 10.12.

Departamentul juridic depune toate eforturile necesare pentru re-organizarea formei juridice care sa corespunda noilor reglementari, insa avand in vedere perioada sarbatorilor, acest proces insa are o durata preconizata de cateva saptamani. 

Va rugam urmariti platformele noastre de comunicare - site-ul nostru www.farmaexpress.ro, pagina de Facebook , telefon sau email - pentru informatii curente privind reluarea activitatii, si reveniti cu o solicitare in luna januarie 2022.

Va multumim pentru intelegere!


28 octombrie 2021

Dorim sa va informam ca au aparut vaccinurile antigripale pentru sezonul 2021/2022. Momentan avem posibilitatea de a procura urmatoarele produse:
VAXIGRIP Tetra (Sanofi) si vaccinul FLUENZ Tetra (AstraZeneca)


24 iunie 2021

Avand in vedere conditiile climatice extreme, suntem nevoiti sa protejam medicamentele - in special cele sub forma de fiole - prin cutii frigorifice, astfel incat, acestea sa ajunga la dumneavoastra in conditii optime.

Dorim sa va informam ca in cazul medicamentelor mentionate costul de livrare este aprox. 90 RON/colet.

Va multumim pentru intelegere si increderea acordata.


31 martie 2021

Tinem sa va informam ca incepand din data 31-03-2021 nu mai avem posibilitatea de a procura urmatoarele produse imunoterapeutice: Purethal si Sublivac. Aceste produse nu le mai putem pune la dispozitie ca urmare a modificarilor contractuale aduse de catre compania producatoare.

Comenzile primite si prelucrate pentru Purethal si Sublivac ajunse la noi dupa data de 30-03-2021 vor fi anulate automat, despre acest lucru clientul va fi informat si prin intermediul e-mailului.

Tinem sa precizam ca produsele imunoterapeutice Venomenhal si Diater (subcutanat, sublingual si teste prick) vor putea fi procurate in continuare prin intermediul nostru.


22 ianuarie 2021

De multe ori ne confruntam cu situatiile cand retetele trimise nu sunt completate corect:
- lipsesc datele pacientului
- nu apare cantitatea prescrisa
- prescriptia medicala a expirat
- clientii cu boli cronice presupun ca reteta este valabila pentru mai multi ani sau chiar pentru toata viata

In aceste situatii nu putem accepta reteta trimisa si trebuie sa cerem o reteta noua, din acest motiv medicamentul comandat va fi livrat cu intirzieri.

In aceasta postare dorim sa clarificam care sunt datele necesare pentru o reteta valida din punct de vedere legal. Numai retetele completate regulamentar putem accepta si numai clientii care trimit reteta valida pot primi medicamentul comandat.

Datele necesare pentru o reteta valida sunt urmatoarele:

 1. Unitate medicala (partea 1/a)
  se completeaza cu denumirea cabinetului medical sau a unitatii medicale, codul unic de identificare - CUI
 2. Asigurat (partea 2/b)
  se completeaza datele de identificare ale pacientului (numele, prenumele, data nasterii, sexul)
 3. Data prescriere (partea 4/a)
  se completeaza cu data emiterii prescriptiei medicale
 4. Numar zile prescriere (partea 4/b)
  se completeaza obligatoriu de medic numarul de zile pentru care se face prescrierea
 5. Tip dg. (partea 4/d)
  pentru fiecare cod de diagnostic se va nota categoria in care se incadreaza diagnosticul - acut/subacut/cronic. Data fiind perioada de valabilitate a prescriptiei, diferita pentru afectiuni

  Valabilitate retete:
  - Cu diagnostic acut
  reteta cu tratament pentru 3-5 zile are o valabilitate de 48 de ore de la eliberare

  - Cu diagnostic subacut
  reteta cu tratament pentru 7-10 zile are o valabilitate de 48 de ore de la eliberare

  - Cu diagnostic cronic
  reteta cu tratament pentru 30-90 de zile are o valabilitate de 30 de zile de la eliberare

  Noi in conformitate cu legistlatia UE putem accepta retete pentru maxim 90 de zile de la eliberare.

 6. Denumire comuna internationala/Denumire comerciala/FF/Concentratie (partea 4/e)
  se completeaza cu denumirea comuna internationala si/sau cu denumirea comerciala, insotita de forma farmaceutica si de concentratie
 7. D.S (partea 4/f)
  se specifica calea de administrare a medicamentului
 8. Cantitate (UT) (partea 4/g)
  se specifica cantitatea necesara tratamentului, trecuta in cifre si in litere
 9. Parafa medic prescriptor (partea 4/k)
  se completeaza numele si prenumele medicului prescriptor, precum si codul de parafa al acestuia
 10. Semnatura medic prescriptor (partea 4/l)
  se executa semnatura medicului care a emis prescriptia medicala
 11. L.S. Unitate (parte 4/m)
  loc stampila a furnizorului de servicii medicale

Aspectele juridice pentru modul de completare a formularului de prescriptie medicala il puteti citi in acest link  https://lege5.ro/modul-de-completare-a-formularului-de-prescriptie-medicala


04 ianuarie 2021

Avem placerea de a va anunta ca putem procura vaccinul antigripal pentru sezonul 2020/2021, pentru detalii ne puteti contacta telefonic sau prin email.


20 octombrie 2020

Dorim sa va anuntam ca vaccinul antigripal momentan nu poate fi procurat, nu a aparut in comercializare nici in strainatate. Vaccinul este cautat de multi clienti la noi, va tinem la curent. De indata ce avem posibilitatea de a procura produsul va anuntam aici pe site sau pe pagina noastra Facebook.


05 august 2020

Avem placerea de a va anunta ca produsul EUTHYROX este disponibil, poate fi procurat de pe piata germana. Urmatoarele concentratii si ambalaje populare putem achizitiona: EUTHYROX 25 mcg 100 tablete, EUTHYROX 50 mcg 100 tablete, EUTHYROX 75 mcg 100 tablete, EUTHYROX 100 mcg 100 tablete. Pentru preturile actuale va rugam sa ne contactati prin telefon sau email.
Pentru a comanda medicamentul va rugam completati formularul online de comanda aici si sa trimiteti reteta in original.


20 mai 2020

Tinem sa va informam ca de-acum inainte marea majoritate a medicamentelor de pe piata maghiara nu se vor putea achiziona si acestea vor fi procurate din alta tara. Am reusit sa gasim aceste produse des cautate la distribuitorii din Germania sau Austria, deci va stam la dispozitie in continuare. Datorita negocierilor, o gama mica de medicamente populare care s-au procurat de pe piata maghiara, se pot achizitiona in continuare din Ungaria. Fiind exemplu urmatoarele medicamente: Diprophos, Keppra, Liticarb, Madopar, Minipress, Propycil, Venomenhal.


28 aprilie 2020 - ACTUALIZARE Euthyrox

Cu parere de rau va anuntam ca nu putem achizitiona medicamentul EUTHYROX. Dupa prelucrarea majoritatii comenzilor primite peste weekend, furnizorii nostrii ne-au comunicat ca nu ne pot livra medicamentul, pentru ca exportul produsului a fost sistat pe un termen nedefinit. (Aceste masuri sunt uzuale in comertul intracomunitar pentru a proteja piata si consumatorii din tara de origine a medicamentului, recent au fost introduse pentru Euthyrox) Din aceasta cauza nu vom putea onora si suntem nevoiti sa anulam comenzile primite pentru Euthyrox.

Ne pare foarte rau pentru aceasta situatie si multumim mult pentru increderea acordata de Dvs.


26 aprilie 2020 - Informatii despre Euthyrox

Dragi Clienti, tinem sa va informam ca am primit peste 2000 de comenzi in ultimele trei zile (de vineri pana duminica), dorim si in acest fel sa va multumim pentru increderea acordata! Din pacate nu avem capacitatea de a prelucra atat de multe comenzi in timpul obisnuit, din aceasta cauza raspunsul la comanda data si la emailurile primte poate dura mai mult timp dar vom raspunde tuturor. Apelam la intelegerea si rabdarea dvs.
Intre timp va vom tine la curent - aici pe site si pe pagina noastra Facebook - cu informatii referitor la disponibilitatea medicamentului.

Multumim pentru intelegere!


 25 martie 2020

Dorim sa va informam ca distribuitorii de medicamente en-gors limiteaza exportul produselor din cauza epidemiei de coronavirus.

Din aceasta cauza:
nu mai primim produsul EUTHYROX, L-THYROXIN, ACCU THYROX sau nici o forma a substantei active de LEVOTHYROXIN. Nu putem onora comenzi pentru acest medicament si trebuie sa anulam solicitarile pentru acest produs. Suntem nevoiti sa anulam toate comezile anterioare pentru aceste produse care nu se pot onora si vom anunta clienti prin email.

- pentru o perioda ne limitata nu avem posibilitatea de a procura medicamente de pe piata maghiara de exemplu: Liticarb, Efudix, Prolutex, Madopar, Anafranil, Medrol, Astonin, Rocaltrol etc. Aceste produse vom procura de pe piata germana, dar va informam ca medicamentele germane in marea majoritate sunt mai scumpe.

- urmatoarele medicamente -cares sunt comandate des- nu putem procura pentru ca sunt deficitare si in strainatate: PLAQUENILHydroxychloroquine, Chloroquine, Quensyl, TAMIFLU, SIOFOR, NOVOTHYRAL.

Tinem sa va anuntam ca in aceasta perioada de criza mondiala, pot exista mai multe medicamente ce nu pot fi achizitionate din cauza restrictiilor impuse de tarile afectate de Covid-19. Va rugam sa tratati acest lucru cu rabdare si intelegere! Intretimp incercam sa facem tot posibilul sa ajutam clientii si sa onoram comenziile ce contin medicamente in a caror posesie putem intra chiar si pe timpul acestui haos, insa trebuie sa intelegeti ca in acest moment si sursele noastre de aprovizionare au devenit limitate, pentru aceasta perioada de timp.

Ne pare rau pentru situatia actuala si multumim pentru intelegere!


17 februarie 2020

Dorim sa va informam ca in aceasta situatie speciala au crescut solicitarile si volumul comenzilor. Din acest motiv suntem suprasolicitati. Nu avem posibilitatea de a raspunde la telefon si suntem nevoiti sa limitam relatia cu clienti doar prin email.

Prin aceasta modalitate raspunsurile la email si confirmarile pentru comenzi vor fi mai lente si pot dura chiar si 2-3 zile.

Va multumim pentru intelegere si ne cerem scuze pentru neplacerile create!


07 februarie 2020

Va informam ca din pacate problemele privind instilatiile BCG Medac nu s-au rezolvat nici in 2020. Conform informatiei primite de la distribuitorul german, productia a fost oprita, motivul nefiind comunicat catre noi. Din aceasta cauza nu avem posibilitatea de a procura produsul BCG Medac. In acest caz suntem nevoiti sa anulam comenzile care au fost plasate pana acum si erau pe lista de asteptare.


02 decembrie 2019

Informatii referitoare la procurarea medicamentului BCG Medac:
Tinem sa va aducem la cunostinta faptul ca producatorul produsului BCG Medac (Medac GmbH) a anuntat ca momentan productia infiltratiilor BCG Medac este deficitara (cererea depaseste momentan capacitatea lor de a produce), motiv pentru care distributia acestuia se va face in mod treptat.

FarmaExpress poate sa ceara alaturi de cealalte farmacii din Germania acest medicament, insa dupa cum am specificat si mai sus, Dumnealor ne pot onora comenziile treptat. Din acest motiv procurarea medicamentului poate dura chiar si pana la o luna.

Astfel, solutia pe care o propunem clientiilor nostri, este de a inregistra comanda pe site-ul nostru in cazul in care acestia doresc sa se inscrie pe lista de asteptare, acestia avand in vedere si faptul ca procurarea medicamentului poate dura chiar si pana la o luna (depinde de persoanele aflate in fata si primirea produsului).

De asemenea tinem sa va anuntam ca in toata aceasta perioada, nu vom solicita plata in avans pentru comenzile de BCG Medac, ci doar in momentul in care produsul comandat pentru clientul in cauza se afla deja in camera noastra frigorifica si suntem 100% siguri ca ii putem onora comanda!


 11 noiembrie 2019

Tinem sa va anuntam ca din cauza unei decizii actuale legislative a Uniunii Europene, suntem nevoiti sa cerem reteta pentru fiecare comanda in parte, indiferent daca aceasta a venit din partea unei clinici, cadru medical, farmacist etc.


05 noiembrie 2019

Dorim sa va anuntam, ca din cauza intarzierii transportului de cutii termoizolante, comenzile pentru medicamentele care necesita racire pot fi onorate cu intarziere. In cursul saptamanii (joi) ajung la noi cutiile frigorifice, astfel comenzile cu racire vom putea trimite abia incepand de luni. (ca sa nu stea peste sfarsit de saptamana la curier)

Ne cerem scuze si va multumim pentru intelegere.


15 octombrie 2019

Dorim sa va informam ca am remediam problemele si din acest moment putem onora comenzile in modul obisnuit cu ramburs sau pentru produsele care necesita o procurare speciala, cu plata in avans in contul nostru bancar din Romania. Va multumim penru intelegerea acordata!


03 octombrie 2019

Dorim sa va informam ca momentan (pe un termen de aprox. 4 saptamani) nu avem posibiliatea de a achizitona produse allergologice de la Hal, mai exact Sublivac de toate felurile si Purethal Artemisia. Ne pare rau pentru neplacerile create, dar momentan suntem nevoiti sa oprim comenzile pentru aceste produse. Produsul Sublivac de la Hal momentan nu putem procura, dar produsul similar de la Diater, terapie sublinguala putem aduce din Spania. Daca aveti nevoie de continuarea tratamentului neaparat in acest termen, va rugam sa consultati cu medicul dvs. daca puteti sa continuati tratamentul cu produsul Diater Sublingual.

Ne pare rau pentru problemele create, va anuntam cum sa rezolvat situatia.


19 septembrie 2019

Dorim sa va aducem la cunostinta cateva informatii referitoare la comenzile depuse pe site-ul nostru. Distribuitorul cu care colaboram de ani de zile suspenda temporar activitatea, aprox. pentru o luna. Pentru a mentine continuitatea serviciului nostru si a va putea servi in continuare, vom colabora cu o farmacie din Germania, in acest termen limitat. Din pacate distribuitorul temporar (farmacia in cauza cu care vom colabora pe aceasta perioada) accepta doar plata in avans prin transfer bancar pentru fiecare comanda in parte, motiv pentru care pentru fiecare comanda vom fi nevoiti sa va trimitem o factura in euro si doar dupa plata acesteia comanda dumneavoastra se va onora. Ne cerem scuze pentru aceasta neplacere si speram ca lucrurile se vor remedia cat mai curand.


09 septembrie 2019

De la inceputul luni septembriei produsul BCG MEDAC si ONCOTICE nu sunt disponibile. Momentena se pare ca este o problema de productie. Asteptam sa reapar medicamentele la distribuitori in cateva saptamani. Ne pare rau pentru problemele create si cerem rabdarea dvs.


09 august 2019

Dorim sa va informam despre cateva schimbari privind modalitatea de plata a contravalorii comenzilor efectuate pe pagina noastra:
- limita maxima pentru efectuarea platii prin ramburs este de 1000 RON, pentru comenzile care depasesc valoarea de 1000 RON vom cere plata in avans integral, prin virament bancar
- pentru toate comenzile care contin vaccinuri, medicamente care necesita conditii de racire speciale pe timpul transportului plata se efectueaza in avans integral, prin virament bancar
- in cazul comenzilor pentru produse care necesita o procurare speciala, mai indelungata, de ex. trebuie procurate din Franta, Italia, Elvetia, SUA etc. plata se va efectua integral in avans, prin virament bancar

Suntem nevoiti sa aplicam aceste modificari pe o parte din cauza volumului mare de comenzi efectuate pe pagina noastra, iar pe alta parte din cauza neseriozitatii unor clienți.
Dorim sa mentionăm ca noi nu tinem medicamente pe stoc, toate medicamentele se aduc pe baza de comanda, care se considera comanda ferma din momentul plasarii si nu pot fi anulate.


17 iulie 2019

Va informam ca produsul COLPOTROPHINE sub forma ovule este din nou disponibil de pe piata italiana. Sub forma de crema putem procura produsul Ovestin crema din Germania. Pentru comanda va rugam sa completati formularul de comanda pe site-ul nostru.