Activitate

Poate vi s-a intamplat si Dumneavoastra ca nu ati reusit sa obtineti medicamentul in Romania dintr-o cauza oarecare. Cauzele lipsei pot fi: articolul nu este comercializat sau lipseste temporar de pe piata romaneasca.

Serviciul FarmaExpress s-a specializat in achizitionarea medicamentelor straine, care nu pot fi regasite in Romania.

Scopul serviciului nostru consta in achizitionarea medicamentului strain cautat de pacient si livrarea in cel mai scurt timp posibil la pacientul sau clientul din Romania.

Livram Medicamentele germane si austriece clientilor nostri din Romania in aprox. 10 zile, la preturile din lista farmaciilor din strainatate (deci in nici un caz mai scump decat pretul din farmacii, de unde provine medicamentul). Ne angajam pentru aceste preturi, datorita surselor noastre mari de aprovizionare, respectiv pentru timpul de livrare scurt, utilizand la maxim capacitatile noastre logistice.

Obiectivul nostru este asigurarea accesului populatiei Romaniei la medicamente straine la un nivel european. In primul rand compania noastra se ocupa cu procurarea medicamentelor germane si austriece. Avem deja o experienta indelungata in importul personalizat al medicamentelor straine, cu rezultate foarte bune in mai multe tari europene.

FarmaExpress dispune de mai multe informatii la un nivel inalt; putem oferi informatii de ultima ora despre preturi, compozitie chimica, substanta activa, respectiv posibilitatile de achizitionare si alte informatii referitoare la acestea. Pentru mai multe detalii puteti contacta colegii nostri prin telefon la +40 318 107 758 sau prin e-mail la service@farmaexpress.ro.

Centrosanum Kft. prin serviciul sau FarmaExpress livreaza medicamentele pentru persoane fizice, medici sau clinici private din Romania, care din diverse motive sunt nevoiti sa achizitioneze medicamente straine. In cazul in care medicamentele respective sunt disponibile in mai multe tari, asiguram aprovizionarea din cea mai avantajoasa sursa.

 
'