Medicamente

Lista medicamentelor o gasiti pe o pagina independenta de firma noastra. Lista germana o puteti consulta pe site-ul urmator. Puteti cauta in lista germana dupa: Denumire medicament sau Substanta activa. Pentru a ajunge la medicamentul care va intereseaza aveti mai multe optiuni: folositi interfata de cautare

1) pentru a cauta dupa denumire medicament

(tastati numele medicamentului in casuta de cautare. Rezultatele apar doar daca denumirea medicamentului este scris cu litere mici si dupa regulile limbii germane)

sau

2) pentru a cauta dupa substanta activa

(tastati numele substantei active medicamentului in casuta de cautare. Rezultatele apar doar daca denumirea medicamentului este scris cu litere mici si dupa regulile limbii germane)

rezultatul va aparea in listele ordonate alfabetic.

Listele contin mii de produse dar nu sunt complete. Serviciul FarmaExpress faciliteaza accesul la intregul sortiment  de medicamente din Germania, Austria si Ungaria. In caz de nevoie avem posibilitatea sa accesam si pietele de medicamente din alte tari (Anglia, Franta, SUA, Elvetia etc.).

In cazul in care nu gasiti medicamentul cautat, contactati-ne telefonic la +40 318 107 758 sau prin e-mail la service@farmaexpress.ro. Colegii nostri va vor da in scurt timp toate informatiile necesare privind procesul de achizitionare: pretul, termenele de livrare si alte informatii solicitate de Dvs.

In listele de medicamente aveti posibilitatea de cautare pe criteriul denumirii medicamentului sau a substantei active.

Pentru toate produsele, garantam achizitionarea doar de la producatorii originali prin marii distribuitori oficiali. Asta inseamna ca medicamentele germane sunt importate din Germania, iar medicamentele austriece din Austria. Sistemul nostru de control intern privind achizitiile, garanteaza excluderea medicamentelor false de pe piata.

Dumneavoastra nu veti avea alte costuri in afara pretului medicamentului si a taxei de livrare. Preturile noastre le puteti accesa pe linkul „costuri” in meniul nostru.

Cautarea pe liste este posibila atat pe criteriul substantei active cat si a denumirii medicamentelor.

Pentru preturile actuale contactati colegii nostri la +40 318 107 758 sau service@farmaexpress.ro.