Imunoterapie

Imunoterapia cu vaccin antialergic este un program de vaccinare ce modifica sistemul imunitar astfel incat acesta sa devina tolerant cu alergeni, substantele ce produc simptomele. Vaccinul antialergic se administreaza prin cresterea treptata a dozelor la fiecare injectie saptamanala, testand toleranta si reactia pacientului, pana se ajunge la o doza de intretinere ce se administreaza apoi lunar, timp de minim 3 ani. Imunoterapia este singurul tratament curativ al alergiei, spre deosebire de tratamentul medicamentos ce nu influenteaza istoricul natural al bolii, astfel incat la intreruperea medicamentelor simptomele de alergie reapar.

Aceste tipuri de produse necesita depozitare in conditii speciale frigorifice doar daca sunt desfacute si utilizate pe o perioada mai indelungata. Pe timpul transportului nu au nevoie de racire, pot fi pastrate la temperatura camerei chiar si pentru o saptamana. Din aceasta cauza aceste produse nu le trimitem in conditii speciale, doar in cazul in care temperatura de afara este ridicata, pe timp de vara. In cazul în care dvs. totusi doriti ca produsul sa fie trimis in conditii de racire va rugam sa ne semnalati acest fapt in timpul plasarii comenzii online, la rubrica "mentiuni".

Pentru comandarea produselor imunoterapeutice avem nevoie de mai multe informatii. Din aceasta cauza am intordus pe pagina noastra un nou formular de comanda. Va rugam sa completati acest formular sau dati click aici, ca sa puteti comanda aceste produse.

- COMANDA -

Produsele imunoterapeutice de la producatorul HAL Allergy sunt urmatoarele:

Produse cu administrare subcutanata:

Venomenhal Albina
Venomenhal Viespe

Produsele imunoterapeutice de la producatorul DIATER sunt urmatoarele:

Produse cu administrare subcutanata:

Diater Depot Ambrosie
Diater Depot Graminee
Diater Depot Mesteacan
Diater Depot Acarian D.ptero
Diater Depot Acarian D.farinae
Diater Depot Alternaria alternata
Diater Depot Aspergillus fumigatus
Diater Depot Cladosporium herb.
Diater Depot Pennicilium not.
Diater Depot Candida albicans
Diater Depot Pisica
Diater Depot Caine

Produse cu administrare sublinguala:

Diater Sublingual Alternaria alternata
Diater Sublingual Aspergillus fumigatus
Diater Sublingual Cladosporium herb.
Diater Sublingual Pennicilium not.
Diater Sublingual Candida albicans

- COMAND -

De asemenea putem procura o gama larga de Teste Prick, de exemplu: control pozitiv; control negativ; alune; mesteacan; pelin; secara etc. Lista integrala gasiti aici.