Terapiile cu injectiile de vâsc sunt recunoscute pe plan mondial. Subsțantele active a vascului sunt: visco toxine, proteine, lektine alkaide, polizaharide, arginin. Cu caracteristica lor specifică bazică, îngreunează diviziunea celulară, dizolvă peretele exterior al celulelor benigne, îmbunătațesc circulația cardiacă, stimulează creșterea globulelor albe. Deasemenea, ele stimuleaza realizarea secreția endorfinului beta cu caracteristici analgezice pe lângă stimularea timusului, astfel îmbunatățind ativitatea sistemului immunitar. Prin aceste mijloace se îmbunatățește starea de bine a pacientului, pofta de mâncare, greutatea corporală, se stabilizează starea vegetativă a organismului, se îmbunătațesc rezultatele la testele de sânge, se reduce durerea si creșterea înlocuitorilor de spațiu. Se reduc șansele de răspândire a bolii, deasemenea efectele adverse a chimioterapiei, a terapiei prin raze si a posibilității de formare a edemelor.

Firma noastra poate procura toate produsele din vâsc ale tuturor producatorilor renumiți de pe piața. Putem asigura următoarele game de produse: Iscador, Iscucin, Isorel, Helixor, Abnobaviscum. Produsul Isorel momentan nu este disponibil pentru o periodă nedeterminată. Pentru mai multe detalii va rugăm să ne contactați la +40 318 107 758 sau la service@farmaexpress.ro.

Iscador

Iscador este denumirea grupului de produse contra cancerului pe bază de vâsc, produse de renumita firmă Weleda. Acum 90 de ani Iscador a fost utlilizat în Elvetia, și de atunci are numai succese dupa succese, astfel a ajuns să fie cel mai utilizat tratament mondial. Principalul proces este stimularea sistemului imunitar si încetinirea înmulțirii celulelor cancerigene, realizând toate acestea doar cu un efect secundar minim. Iscador este des utilizat împreună cu următoarele tratamente: intervenție chirurgicală, chimioterapie, terapie prin raze și tratamente alternative împotriva cancerului.

Aceste tipuri de produse nu necesită depozitare în condiții speciale frigorifice pe termen scurt, pe timpul transportului nu au nevoie de răcire. Din această cauză aceste produse nu le trimitem în condiții speciale, doar in cazul în care temperatura de afară este ridicată, pe timp de vară. În cazul în care dvs. totuși doriți ca produsul să fie trimis în condiții de răcire vă rugăm să ne semnalați acest fapt în timpul plasării comenzii online, la rubrica "mențiuni".

 

 

Sistemul Digestiv
Problemă, boală Bărbați Femei
limbă, gură, esofag Qu M
stomac, ficat, bilă, splină Qu c. Cu M c. Cu
pancreas Qu c. Cu M c. Cu
intestinul subțire, colon, rect Qu c. Hg M c. Hg

 

Sistemul Genito-urinar
Problemă, boală Bărbați Femei
rinichi Qu c. Cu M c. Cu
vezică urinară Qu c. Arg M c. Arg
prostată, testicul, penis Qu c. Arg -
uter, ovar, manson - M c. Arg

 

Cancer de sân
Problemă, boală Bărbați Femei
Înainte de menopauză - M c. Arg
alternativ
M c. Hg
După menopauză P c. Hg

 

Sistemul respirător
Problemă, boală Bărbați Femei
nas, faringe P P
glanda tiroidă, laringe Qu M
plămâni, căi respirătorii Qu c.Hg P c. Hg
alternativ
U c. Hg

 

Alte tipuri de cancer
  Bărbați Femei
Cancer de piele P P
ori ori
P c. Hg P c. Hg
Membre Qu M

 

Legendă
Sortimente Serii (diluare)
Arg: Argint M: Măr Seria 0 0,01mg - 1mg
Cu: Cupru U: Ulm Seria I 0,1mg – 10mg
Hg: Mercur P: Brad Seria II 1mg – 20mg
Qu: Stejar  

Iscucin

Gama de produse Iscusin pe baza de vâsc a fost implementat prima data în 1958 de Koehler pe baza studiilor lui Rudolf Steiner. Actual firma Wala este producătorul și distribuitorul mondial a produsului. Iscusin își căștigă esențele din vâscul crescând pe 8 copaci diferiți, astfel: măr (Iscucin Mali), stejar (Iscucin Quercus), pin (Iscucin Pini), tei (Iscucin Tiliae), plop (Iscucin Populi), brad (Iscucin Abietis), salcâm (Iscucin Salicis), păducel (Iscucin Crataegi).

Colegii noștri vă stau la dispozitie la telefon +40 318 107 758 sau prin e-mail service@farmaexpress.ro privind informațiile despre medicamente respectiv privind comenzile.