Comanda este formulată în cel mai simplu mod posibil. Salvarea datelor Dvs.  de contact este desigur inevitabilă, deoarece, fără nume si adresă nu putem trimite medicamentul solicitat. Pentru a comanda însă, nu este necesar să vă înregistraţi pe pagina noastră web.

Comanda o putem accepta numai în scris şi cu completarea formularului de comandă online adecvat. Comanda scrisă este reciproc avantajoasă, deoarece în acest fel se evită orice confuzie, interpretări eronate, sau inadvertenţe.

În cadrul serviciilor FarmaExpress am înfiinţat un telefon la +40 318 107 758, unde colegii vorbitori de limba română vor răspunde cu plăcere la orice întrebare (informaţii generale, preţuri, achiziţionare etc.) Dacă nu este clar, dacă nu înțelegeți ceva, sau aveți întrebări, colegii noștri vă stau la dispoziția Dvs. prin telefon la +40 318 107 758 sau prin email la service@farmaexpress.ro.

O parte a medicamentelor, care vă putem comanda, necesită reteta in UE; de aceea nu putem onora comenzile primite, pâna când nu primim rețeta în original. Rețeta trebuie trimisă la adresa FarmaExpress, Str. Miron Costin Nr.28., Baia Mare, Județul Maramureș, Cod postal 430074.

Această adresă este strict doar pentru trimiterea rețetelor, nu și pentru preluarea produselor!

În cazul în care nu știți dacă medicamentul căutat de Dvs. necesită rețetăsau nu, vă rugăm să ne contactați la +40 318 107 758 sau la service@farmaexpress.ro.

Dacă căutați un medicament și nu-l găsiți în lista de medicamente sau la substanțe active, vă rugam să luați legătura cu colegii noștri.

Dacă sunteți persoana juridică (farmacie, spital, clinică) avem posibilitatea de a emite factura fără TVA, dacă numărul de înregistrare (codul fiscal) pentru TVA este valabil în UE. Pentru a verifica valabilitatea codului fiscal click aici.

Daca doriți să emitem factura fără TVA, vă rugam să specificați acest lucru pe formularul de comandă.

Pentru a trimite o comandă, trebuie să completaţi un formular prin care însărcinaţi compania noastră să achiziţioneze medicamentul pe care Dvs. vreți să-l achiziționați.

Este important să specificați în fiecare caz codul poștal al Dvs., pentru a ușura munca noastră. Dacă nu cunoașteți codul Dvs. Postal, îl puteți afla la următorul link: https://www.posta-romana.ro/cauta-cod-postal.html

Confirmarea noastră va conţine preţul și data la care va fi posibilă livrarea. Nu avem posibilitatea de a accepta comenzile telefonice, comanda în forma scrisă este obligatorie! La numerele de telefon menţionate, colegii noştri, vă pot da toate informaţiile necesare Dvs., dar nu au posibilitatea de a prelua comenzi.

Medicamentele pot fi livrate la adresa indicată de Dvs., în termen de 5-10 zile lucrătoare, calculate de la data comenzii. Plata se va face în momentul predării coletului, în numerar (RON), direct la reprezentantul serviciului de curierat. Pentru lansarea comenzii nu percepem taxă în avans, în e-mail-ul nostru de confirmare vă vom trimite preţul exact pe care trebuie să-l plătiți.

Comanda depusă are valabilitate obligatorie, odată cu comanda trimisă, comitentul se obligă la preluarea şi la plata medicamentului comandat. Odată cu predarea comenzii, comitentul însărcinează compania Centrosanum, pentru a achiziţiona şi livra medicamentul solicitat de la farmacia aleasă de firmă, în numele său şi pentru el. Pentru a uşura stabilirea şi menţinerea contactului, vă rugăm să menţionaţi, dacă se poate, adresa Dvs. de mail. Datele personale publicate de clienți vor fi administrate strict confidenţial şi vor fi folosite numai pentru derularea tehnică a comenzii.