costuri

În toate cazurile căutăm cel mai avantajos preţ de achiziţie posibil. În cazul în care același medicament este comercializat în mai multe ţări, comparăm preţurile şi achiziţionăm medicamentul din cea mai avantajoasă ţară sau sursă pentru comitentul nostru.

Fără excepţie garantăm pentru medicamentele din Germania sau Austria că niciodată nu achiziţionăm medicamentele mai scump decât preţurile de listă actuale ale farmaciilor din străinătate. Deci clientul plăteşte pentru medicament maxim suma pe care ar plăti personal în farmaciile germane sau austriece.

Pentru serviciile FarmaExpress, Alpen Apotheke nu taxează preţ separat. De aceea Dumneavoastră nu plătiţi mai mult decât preţul medicamentului și taxa livrării!

Tarifele de transport depind de valoarea și greutatea coletelor. În tabelul de mai jos vă informăm cu titlu orientativ despre tarifele de transport.

 

 

TARIFELE DE TRANSPORT
Cost pentru greutate  +  Cost pentru valoare  + 

90 RON
Ustensile pentru răcire.

Taxa de răcire se
adaugă doar în cazul în care medicamentul
comandat necesita
răcire

< 2 KG 33,00 RON < 130 RON 6,00 RON
< 3 KG 36,00 RON < 270 RON 7,00 RON
< 5 KG 39,00 RON < 670 RON 9,00 RON
< 10 KG 41,00 RON < 1330 RON 11,00 RON
< 15 KG 45,00 RON < 2000 RON 16,00 RON
< 20 KG 49,00 RON < 5000 RON 53,00 RON
< 25 KG 56,00 RON  
< 30 KG 64,00 RON
< 40 KG 87,00 RON

Plata se face la livrarea medicamentelor în numerar în RON. Preţurile din Euro și HUF se calculează întotdeauna la cursul de schimb valutar de vânzare al băncii OTP Bank România, actual din ziua confirmării comenzii. Puteți consulta cursurile actuale, dacă urmăriți acest link: http://otpbank.ro/ro/curs-valutar.html.

În cazul medicamentelor care necesită răcire (patron de răcire eutectic, care asigură cel puțin 48 ore temperatură rece uniformă) cheltuielile patronului de răcire și cutia de răcire vor fi plătite de client. Această valoare depinde de mărimea pachetului, care înseamnă  90 RON în plus față de valoare medicamentelor comandate.

Medicamentele care necesită răcire vor fi expediate numai la începutul săptămânii (luni, marți, miercuri) nu cumva să rămână pachetul la curier pe timp de sfârșit de săptămână.

Pentru comenzile care depășesc valoarea de 1000 RON sau necesită răcire sau procurare specială trebuie să cerem avans prin transfer bancar, pentru că în nici un caz nu putem reprimi medicamentele odata trimise către dvs.

După expedierea pachetului trimitem clientului (comandantului) numărul pachetului și valoarea rambursului care va fi cerut de firma de curierat la preluarea coletului. Trebuie să fie cineva la adresa confirmată, pentru preluarea pachetului.