medicamente

Lista medicamentelor o găsiţi pe o pagină independentă de firma noastră. Lista germană o puteţi consulta pe site-ul următor. Puteți căuta în lista germană după: Denumire medicament sau Substantă activă. Pentru a ajunge la medicamentul care vă interesează aveți mai multe opțiuni: folosiți interfața de căutare

1) pentru a căuta după denumire medicament

(tastați numele medicamentului în căsuța de căutare. Rezultatele apar doar dacă denumirea medicamentului este scris cu litere mici și după regulile limbii germane)

sau

2) pentru a căuta după substanță activă

(tastați numele substanței active medicamentului în căsuța de căutare. Rezultatele apar doar dacă denumirea medicamentului este scris cu litere mici și după regulile limbii germane)

rezultatul va apărea în listele ordonate alfabetic.

Listele conţin mii de produse dar nu sunt complete. Serviciul FarmaExpress facilitează accesul la întregul sortiment  de medicamente din Germania, Austria și Ungaria. În caz de nevoie avem posibilitatea sa accesăm şi pieţele de medicamente din alte ţări (Anglia, Franţa, SUA, Elveţia etc.).

În cazul în care nu găsiţi medicamentul căutat, contactaţi-ne telefonic la +40 318 107 758 sau prin e-mail la service@farmaexpress.ro. Colegii noştri vă vor da în scurt timp toate informaţiile necesare privind procesul de achiziţionare: preţul, termenele de livrare şi alte informaţii solicitate de Dvs.

În listele de medicamente aveţi posibilitatea de căutare pe criteriul denumirii medicamentului sau a substanţei active.

Pentru toate produsele, garantăm achiziţionarea doar de la producătorii originali prin marii distribuitori oficiali. Asta înseamnă că medicamentele germane sunt importate din Germania, iar medicamentele austriece din Austria. Sistemul nostru de control intern privind achiziţiile, garantează excluderea medicamentelor false de pe piaţă.

Dumneavoastră nu veţi avea alte costuri în afara preţului medicamentului și a taxei de livrare. Preţurile noastre le puteţi accesa pe linkul „costuri” in meniul nostru.

Căutarea pe liste este posibilă atât pe criteriul substanţei active cât şi a denumirii medicamentelor.

Pentru prețurile actuale contactați colegii noștri la
+40 318 107 758 sau service@farmaexpress.ro.