activitate

Poate vi s-a întâmplat şi Dumneavoastră că nu aţi reușit să obţineţi medicamentul în România dintr-o cauză oarecare. Cauzele lipsei pot fi: articolul nu este comercializat sau lipsește temporar de pe piaţă românească.

Alpen Apotheke cu serviciul său FarmaExpress s-a specializat în achiziţionarea medicamentelor străine, care nu pot fi regăsite în România.

Scopul serviciului nostru constă în achiziţionarea medicamentului străin căutat de pacient şi livrarea în cel mai scurt timp posibil la pacientul sau clientul - din România.

Livrăm Medicamentele germane și austriece clienţilor noștri din România în câteva zile, la preţurile din lista farmaciilor din străinătate (deci în nici un caz mai scump decât preţul din farmacii, de unde provine medicamentul). Ne angajăm pentru aceste prețuri, datorită surselor noastre mari de aprovizionare, respectiv pentru timpul de livrare scurt, utilizând la maxim capacităţile noastre logistice.

Obiectivul nostru este asigurarea accesului populaţiei României la medicamente străine la un nivel european. În primul rând compania noastră se ocupă cu comerţul cu ridicata şi cu amănuntul a medicamentelor germane. Avem deja o experienţa îndelungată în importul personalizat al medicamentelor străine, cu rezultate foarte bune în mai multe ţări europene.

Alpen Apotheke dispune de mai multe informaţii la un nivel înalt; putem oferi informaţii de ultima oră despre preţuri, compoziţie chimică, substanța activă, respectiv posibilităţile de achiziţionare şi alte informaţii referitoare la acestea. Pentru mai multe detalii puteți contacta colegii nostri prin telefon la +40 318 107 758 sau prin e-mail la service@farmaexpress.ro.

Alpen Apotheke prin serviciul său FarmaExpress livrează medicamentele germane, austriece şi maghiare pentru medici și bolnavi din România, care din diverse motive sunt nevoiţi să achiziţioneze medicamente străine. În cazul în care medicamentele respective sunt disponibile în mai multe ţări, asigurăm aprovizionarea din cea mai avantajoasă sursă.